Livraison gratuite à partir de €35 en Belgique.

Kracht uit de Natuur S.A. Kracht uit de Natuur S.A.
{{ cart.item_count }}Panier
Panier

Votre panier est encore vide.

Sous-total: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Livraison: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Frais de paiement: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Réducation sur les achats groupés: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Réduction - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Total général: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Consultez votre panier Payer en toute sécurité

Compte

Sur cette page, vous trouverez les avis des clients. Les réactions ont été écrites par des personnes individuelles. Ce sont leurs expériences personnelles. Les effets varient d'une personne à l'autre et ne sont pas scientifiquement prouvés.


Fleurs de Bach sommeil
Martha Groenhoef 22 avril 2024
4/5

druppels slaap

De slaapdruppels werken heel goed, slaap stuk beter door en ben meer uitgerust morgens: heel fijn!

Chien qui aboie
Ciska 21 avril 2024
3/5

Nog niet overtuigd.

Ben nog niet overtuigd. Soms denk ik dat het iets helpt. Ik geef het nog een kans en bestel nog een flesje.

Margreth 19 avril 2024
5/5

Zeer te vrede gebruik het nu een week en zien goed verbetering bij mijn puppy Teddy heeft vande week niet een keer overgegeven tijdens het autorijden

Zeer blij mee en mijn puppy ook nu niet meer zo misselijk in de auto

Fleurs de Bach ménopause 40+
Monique zuiderwijk 18 avril 2024
5/5

Zeer tevreden

Ik neem 6 druppels net voor slapen en kan nu heerlijk doorslapen niets geen opvliegers meer of steeds wakker worden Bij mij werkt het super!

Chien anxieux
Tamar vd P;oeg 18 avril 2024
4/5

blijft het beste

Het is al weer een tijdje geleden dat ik deze mix heb besteld! Maar naar van alles geprobeerd te hebben. Lijkt dit toch het beste te werken.

Bébé pleurnicheur
Ilse 16 avril 2024
5/5

Het voordeel van de twijfel

Ten einde raad en uitgeput van de onderbroken nachten, dacht ik "Baat het niet dan schaadt het niet". En ik heb het besteld. Is het nu toevallig , maar ik denk het niet, want van een paar uur aan 1 stuk naar ongeveer 12u aan 1 stuk snachts, kan ik spreken van een ommekeer. Het heeft idd 2 weken geduurd eer er verandering voelbaar was, maar nu is het voorzichtig content zijn. Hij slaapt als een engel en na 9 maand mag dat wel. Veel succes iedereen.

Chien allergique
Sylvo van Wagtendonk 15 avril 2024
5/5

Eindelijk iets wat helpt!

Na jaren diverse medicatie en dieetvoer, vanwege kapotte voetzolen en tenen van onze hond, kregen we van een andere hondbezitter de tip om Bachbloesem te gebruiken. Nu een maand verder zien we een enorme verbetering en gaan de voetzolen van onze hond weer dicht en verdwijnen de smetplekken tussen zijn tenen ook langzamerhand. Heel fijn voor hem. Hij wil nu graag weer naar buiten om te lopen. Echt een aanrader!

Bonne nuit de sommeil enfants
Marcel 13 avril 2024
5/5

Life changing

Eindelijk slaapt ze 5 van de 7 nachten nu door, en zo ook wij :) voorheen minimaal 3x per nacht wakker.

Chien hyperactif
inge 12 avril 2024
5/5

zeer tevreden

Ik was ten einde raad, en geloofde er niet echt in, maar onze tervurense herder van 10 maanden is zeker nog geen makkelijke rustige hond, maar er is een duidelijk verschil, zeker naar concentratie toe en leefbaar in huis wat daarvoor een hel was, onophoudelijk springen, ook over de meubels. In onze armen bijten om constant aandacht te vragen. Dit is fel verbeterd.

Chien qui aboie
Marjette 12 avril 2024
5/5

Heel blij dat hij niet blaft in de nacht

Na dag 11 heeft Koos de hele nacht geslapen zonder te blaffen. Hij houdt dit nu al 6 dagen zo vol. Zo geweldig! Ook hijgt hij niet meer. We zijn ook wel streng geweest die eerste 11 dagen: wel even beneden geruststellen maar niet meer mee naar boven.

TSA chez enfants
S 9 avril 2024
3/5

Twijfelachtig nog

Wij gebruiken dit product nu een aantal weken en ik kan nog niet echt zeggen of het werkt. Het leek even alsof het iets deed en de boosheid wat minder lang duurde en hij zich wat zekerder voelde, maar sinds een week is dat ook niet meer zo. Dus wij weten het nog niet zo goed, maar blijven de druppels wel nog gebruiken voor de zekerheid.

Cynthia 8 avril 2024
5/5

Top product

Sinds 2 maanden geven we de druppels in zijn water en merken echt wel verschil bij onze herder reu ,speelt weer heeft niet de de neiging om me overal te volgen gaat nu vaak rustig ontspannen liggen en vi d het wel best als ik even naar boven ga . En omze hond had altijd aan het einde van de nacht een aanval sinds oktober 2023 3x gebeurt en is nu niet meer gebeurt op 1 x na toen was ik de eerste 4 druppels (die geven we 's nachts al) vergeten had me verslapen en werd wakker door zijn aanval .

Van Landeghem Jozef 5 avril 2024
5/5

Super!

We zijn heel tevreden over de mix die u heeft samengesteld voor onze Tina. Onze Sheltie heeft deze week een reis meegemaakt naar Frankrijk - in totaal 750 km - en dank zij de Bachbloesemdruppeltjes heeft ze geen enkele keer overgegeven in de wagen. Dat was ooit wel anders: vroeger gaf ze al over bij een ritje van amper 10 km!

énurésie nocturne : pipi au lit
Stacy 5 avril 2024
5/5

Top

Mijn zoontje van 6 plaste snachts nog heel veel. Waardoor hij nog niet zonder luier sliep. Nu was ik begonnen met een plaswekker. Maar dit leek niet echt op te schieten. Nu gecombineerd met de druppels en nu eindelijk bijna alle nachten droog! Ben zo blij ermee en mijn zoontje ook.

R. Verheij 4 avril 2024
4/5

Niet meer overgegeven, wel onrustig

Het doet wat het belooft

Marquerite 2 avril 2024
5/5

werkt super!!

op de verpakking staat dat de eerste veranderingen na 10 dagen te merken zijn. Maar al na de tweede dag werd mijn hond zekerder en haar sinds de druppels is ze veel minder nerveus en is het plassen in huis door stress over!! geweldig!!

Jessica 1 avril 2024
5/5

Helpt echt!

De Bach Bloesem in combinatie met biologische kruiden specifiek tegen schijnzwanger, helpen echt! De vorige loopsheid had ze zelfs melkproductie en deze loopsheid gaat ze er heel goed doorheen en bijna niks te merken van schijnzwanger.

Bonne nuit de sommeil enfants
Cassandra 1 avril 2024
5/5

Onze redding

De druppeltjes zijn onze redding geweest. Voorheen kwam ons dochter tot 6x wakker op een nacht waarna het een hele opgave was om haar terug rustig te krijgen en terug te laten verder te laten slapen. Sinds ze de bachbloesemdruppeltjes neemt slaapt ze terug de hele nacht door! Een echte aanrader dus!

Chien qui aboie
Nancy 1 avril 2024
5/5

Erg tevreden

Onze hond is echt rustiger geworden door de druppels. Hij blaft een stuk minder. Wij geven de druppels met een stukje leverworst. We zijn erg tevreden 😊

Linda 1 avril 2024
5/5

Werkt heel goed

Werkt goed, ontspannend,daardoor minder stress en hoofdpijn/migraine. Superblij mee

Chien hyperactif
Adelien 1 avril 2024
5/5

Fantastisch

Ik geef de druppels op een (zacht) brokje , gaat fantastisch!

Ria 1 avril 2024
5/5

Super

Ik doe de druppels in koffie. druppels, koud water en aanvullen met warm water. bijzonder goed resultaat!

Chien stressé
Michèle 27 mars 2024
5/5

Expédition très rapide

Expédition très rapide et colis très bien emballé.Très sécurisé. Par contre je n’ai pas reçu de questionnaire. En ce qui concerne l’usage du produit, je ne peux pas encore donner d’avis car il n’y a pas assez longtemps que je l’utilise pour juger des effets sur mon chien.

Maigrir
Ania 20 mars 2024
5/5

Parfait

Je ne sais pas si c'est à cause de ces gouttes, mais depuis lors, je n'ai plus d'envies de grignoter et je suis conscient de ce que je mange! Je suis 3 kg plus léger.

Chien hyperactif
Denise 19 mars 2024
5/5

Sceptisch in het begin

Ik geloofde er niet echt in maar stond open om het te proberen. Na dag 5 merkte we al verschil. Aankomende week bestellen we opnieuw een potje.

L'enfant hypersensible
Kim 19 mars 2024
5/5

Positive

Notre principale raison d'avoir commandé les gouttes était que notre fille avait constamment l'impression qu'elle devait vomir, dès la première utilisation, elle n'en a plus souffert. Je remarque également qu'elle ose à nouveau plus et qu'elle a moins peur.

Gabriela 18 mars 2024
4/5

I see a small improvement after 1 month of usage

We started out giving our dog the drops a month ago. Initially, we gave them to her 4 times a day, recently we've switched to adding them to her meals, twice a day. We noticed a small improvement if the car ride is shorter - 10 minutes without drooling at all. If the ride is longer than that she will start drooling again and also vomit sometimes. It could be a coincidence that the drooling is less, because since we started with the drops we also started putting her in a car crate instead of holding her on my lap in the backseat, and also started doing more car trips. We will continue using the drops until finished, and hope for more improvement!

TSA chez enfants
Marleen 16 mars 2024
5/5

Helpt enorm!

Het helpt mijn zoon enorm om meer gefocust, rustiger en met minder spanning in zijn lichaam te zijn. Zelfs de leraren op school merkten het verschil!

Chien senior
Petra 15 mars 2024
5/5

Het helpt

Mijn hond is niet meer zo onrustig en blaft minder. Neemt zelf weer initiatieven en zoekt zelf de rust op als hij er behoefte aan heeft. Ja , de mix helpt.

Denise 15 mars 2024
4/5

Werkt!

Onze hond moest van jongs af aan elke rit overgeven, zelfs op een rit van 5 minuten, op een langere rit zelfs meerdere keren. We zijn de druppels dagelijks beginnen geven en merkten al snel effect. Het kon natuurlijk ook toeval zijn dacht ik... tot hij weer elke rit moest overgeven. Uiteindelijk bleek dat mijn man de druppels niet meer bij de maaltijd deed. Nu krijgt hij de druppels weer met regelmaat en hij geeft nog zelden over (tenzij een lange, zeer hobbelige weg). Het smakken en kwijlen is nog niet volledig weg. Dus we zijn tevreden!

Josette 12 mars 2024
5/5

Eindelijk gestopt

Eindelijk cold Turkey gestopt met roken met behulp van de bach bloesem remedie. Geen enkele last gehad van ontwenningsverschijnselen. Ben er erg blij mee !

Bonne nuit de sommeil enfants
Van Santen 3 mars 2024
3/5

Nog niet zoals ik gehoopt had.

Dit product 5 weken geleden besteld, ik had het vrij direct binnen en ben er gelijk mee begonnen. Het duurde inderdaad wel 14 dagen tot dat het effect had. Het inslapen gaat wel beter maar het weer inslapen om 6.15 nadat hij is gaan plassen is er nog steeds niet bij. Daardoor duurt de dag erg lang voor ons zoontje van 4.5 jaar. We gaan er wel mee door want het inslapen 's avonds is wel al een goed begin. Ik hoop dat het snel de goede kant op gaat en dat hij weer in slaap komt nadat hij heeft geplast.

Problèmes de concentration chez enfants
Mari-Carmen 29 février 2024
1/5

La commande a été très rapide et la réponse de Greetje aussi

Malheureusement, après 2,5 semaines, nous ne remarquons rien, aucune amélioration légère. Nous avons donné 6 gouttes 4 fois par jour. Comme notre fils est très agité, il ne peut pas se concentrer correctement. En raison des avis positifs, nous espérions qu'il y aurait une légère amélioration et qu'il pourrait obtenir un peu plus de calme.

Chien avec anxiété de séparation
Leona 26 février 2024
5/5

goed

Wij zijn zeer tevreden over de werking van jouw product. Lotje is een heel stuk rustiger als wij weggaan van huis. Graag wil ik bij deze nog een flesje bestellen.

Crises de colère de l'enfant
Isa 23 février 2024
5/5

super blij mee

Zijn woede aanvallen zijn een stuk afgenomen. Super blij mee.

Mireille 20 février 2024
4/5

Gaat steeds beter

Ze probeert steeds vaker wat we op tafel zetten te proeven.