Livraison gratuite à partir de €35 en Belgique.

Kracht uit de Natuur S.A. Kracht uit de Natuur S.A.
{{ cart.item_count }}Panier
Panier

Votre panier est encore vide.

Sous-total: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Livraison: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Frais de paiement: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Réducation sur les achats groupés: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Réduction - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Total général: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Consultez votre panier Payer en toute sécurité

Compte

Sur cette page, vous trouverez les avis des clients. Les réactions ont été écrites par des personnes individuelles. Ce sont leurs expériences personnelles. Les effets varient d'une personne à l'autre et ne sont pas scientifiquement prouvés.


Enfant peu sûr
Lidia 17 mai 2024
5/5

eerste flesje is op

Enormw verbetering sinds we de druppels nemen. Hij durft al veel meer maar er is toch nog dat tikkeltje onzekerheid in hem.

Bonne nuit de sommeil enfants
Sophie 16 mai 2024
5/5

Geweldig!

We gebruiken de druppels nu bijna 3 weken en na 10 dagen zagen we 's avonds een ander kind (1 jaar). Van vrijwel ieder uur ontroostbaar huilen en niet meer kunnen slapen in de nacht naar meerdere nachten per week van 20.00 tot 8.00 slapen. Wij staan perplex (zoals mijn man iedere ochtend zegt als hij wakker wordt 'bizar'). We hopen natuurlijk heel erg dat het door de druppels komt en dat het zo blijft. Fingers crossed maar voor nu erg positief.

Fleurs de Bach sommeil
Toon 16 mai 2024
5/5

ja

Ben er goed mee mijn nachten zijn redelijk goed heb nog Merie’s maar niet zoveel meer en ze zijn niet meer zo angstig

TSA chez enfants
Andre 14 mai 2024
5/5

Tweede bestelling

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn kleinzoon er rustiger van wordt, en zich beter kan concentreren. En dat allemaal op een natuurlijke manier.

Desirée 13 mai 2024
4/5

Een fijne ondersteuning

Het heeft me na een paar dagen geholpen om de dingen wat minder "binnen te laten komen". Het voelde als een prettige ondersteuning.

Fleurs de Bach ménopause 40+
Tessa 13 mai 2024
5/5

Duidelijk verschil

Ik merk duidelijk verschil, minder hoofdpijn en ik slaap een stuk beter, minder zweet aanvallen en als ik er een heb is het veel minder heftig

Repasser commande mon mélange Fleurs de Bach
Nicole en semmie 12 mai 2024
5/5

Erg tevreden over de druppels hoe ze nu zijn.

een keertje aangepast en heel goed

TSA chez enfants
Timo en Suzanne 11 mai 2024
5/5

Tevreden

Thuis in ochtend/avond direct in de mond en tussen de middag op school doen we in een klein drinkbekertje. Heel klein bekertje dus. We zijn zeer tevreden over de mix. Haalt de scherpe randjes eraf en vermindert haar dwang/angst gedachten.

Fleurs de Bach ménopause 40+
Hennie 11 mai 2024
5/5

blij mee

Het opgejaagde gevoel is zo goed als verdwenen.

Enfant agité ou hyperactif
Dirk 11 mai 2024
4/5

scherpe kantjes

Ik weet nog niet of het helemaal werkt. De scherpe kantjes zitten er soms nog wel. Helaas kan hij het op school niet innemen waardoor het over de dag niet meer lukt, maar 1 keer per dag dus in plaats van 4x.

Chien anxieux
Lotte 11 mai 2024
4/5

kleine stapjes vooruit

Laddoo is in huis wat rustiger maar buiten nog wel angstig

juliette 10 mai 2024
5/5

het autorijden gaat goed

Beste mensen, We geven haar de druppels gedrenkt in een koekje en dat gaat prima. We hebben nu het 2e flesje bijna op. Het autorijden gaat nu ook goed. Wij denken dat dit ook komt omdat we veel hebben geoefend.

Mélange Fleurs de Bach sur mesure chiens
Regina 9 mai 2024
3/5

Angst/blaffen, epilepsie, allergie

Ik kreeg de mix vrij snel binnen, ik ben er meteen mee begonnen zoals op de beschrijving stond. Echter is het flesje bijna leeg en merk ik vrij weinig verandering. Het is mijn te duur om nogmaals wat te bestellen als het niet helpt.

Chien qui aboie
Esther 4 mai 2024
5/5

Bien

Nous avons rapidement commencé à remarquer un changement dans son comportement. nous en sommes évidemment agréablement surpris. Aussi pour Nola elle-même. Enfin un peu de calme dans sa tête.

Chien qui aboie
Ilona 3 mai 2024
4/5

Quel changement!😃👍

Notre jeune labrador Moïse (1 an) est très actif et ne se couche pas de lui-même. Pendant les promenades, il semble avoir un seul mot d'ordre : "si vous avez de l'élan, gardez-le". Nous faisons beaucoup de promenades pour le distraire et le mettons régulièrement dans sa cage pour se reposer. Moïse nous suit partout et ne se couche que lorsque nous sommes assis. Il aboie dans le jardin à chaque bruit et court partout en journée (des sentiers se forment partout). Il fait du bruit partout, c'est un chien très vocal. Notre autre chien est TOTALEMENT l'opposé. Comme Moïse est toujours "en marche", nous avons pensé qu'il serait mieux pour lui d'avoir un peu plus de repos. Nous avons essayé les fleurs de Bach. Au début, cela ne semblait pas fonctionner... après 7 jours, nous pensions toujours : "cela ne marchera pas"... mais maintenant, après 10 jours... Quelle différence ! Il va se coucher de lui-même ou dans sa cage. Même lorsque nous sommes occupés dans le jardin, il cherche un endroit calme pour se reposer, comme notre autre labrador. Il est toujours vocal, mais beaucoup moins. Il est également plus facile à corriger de ce point de vue. Nous allons certainement continuer.👍🐾

Lenne 3 mai 2024
5/5

heel blij mee

ik ben , na ontvangst , gelijk begonnen met geven aan mijn hond, en heeft niet 1 epilepsie aanval meer gehad gelukkig, anders had hij er 2 per week, heel blij mee.

Chien agressif
Astrid 3 mai 2024
4/5

Kleine stapjes

Ik heb een hondje uit Spanje, sinds januari 2024. Het is een hondje die " aan " staat als hij 's morgens uit de Bench komt en pas zijn rust weer vind als hij in de Bench gaat. Door de druppels wordt hij rustiger, voor zowel hem als mij fijn. Ook het reageren op andere honden is minder agressief en door met hem door te lopen, is de spanning er ook weer gauw vanaf. En daarbij is het een natuurproduct, dat is zeker fijn.

Chien senior
Luna 30 avril 2024
5/5

Expérience positive

Il ne pleure ni n'aboie plus. Pendant la journée, que ce soit avec moi ou avec un ami, il est calme. Il mange et boit bien, aime toujours se promener. Nous avons l'impression que les gouttes ont eu une influence positive sur lui.

Repasser commande mon mélange Fleurs de Bach
handig 29 avril 2024
5/5

nabestellen voor hond en zoon

wij bestellen hier al lang voor hond en zoon

Enfant allergique
Suzanne 29 avril 2024
5/5

Achète cela en avril

Pour ma fille de 12 ans et cela fonctionne super bien

Allergie - rhinite allergique
Peter 29 avril 2024
5/5

bestellen dit elk jaar weeer

helpt ons goed biij mijn vrouw ook

Ina teube 28 avril 2024
5/5

ik heb er veel aan gehad

na overlijden van de hond en daarna mijn vader werd het allemaal te veel.

SAs 28 avril 2024
5/5

Weg stress

geen stress en paniek duidelijk verschil super fijn

Chien stressé
Natalie vd Ploeg 28 avril 2024
5/5

overprikkelde hond

hij viel uit naar andere hond in huis en ging altijd enorm tekeer als we andere honden tegen kwamen, we zijn nu 3 weken bezig met de bachbloesems en het lijkt een ommekeer we wandelen rustig en laat onze andere hond met rust.

Chien anxieux
Tina 27 avril 2024
5/5

Geen angstagressie

Ons Roemeens straatschareltje dat een knappe rugzak heeft valt niet uit als het t eng word of ze t niet meer overziet dus veel gewonnen. Bedankt! Wij bestellen weer

Chien senior
Peter D. 27 avril 2024
5/5

C'est fantastique

Ozzy dort seul en bas, sans aboiements. Les voisins sont contents, nous aussi.

Mélange Fleurs de Bach sur mesure chats
Jacqueline 27 avril 2024
5/5

Lizzy doet het er goed op

Ze is rustig, geen vluchtmodus meer naar zolder

Fleurs de Bach sommeil
Anneke 24 avril 2024
4/5

Minder onrustig

Ik merkte dat ik 's nachts behoorlijk onrustig sliep en daardoor niet aan mijn rust toe kwam. Door de druppeltjes is mijn slaap absoluut een stuk rustiger geworden. Ik slaap nog steeds niet de hele nacht door en het duurt soms ook nog wel even voordat ik in slaap val, maar door minder onrust tijdens de slaap voel ik me toch weer wat beter. Door een alarm in te stellen op mijn telefoon, lukt het me ook om de druppeltjes op tijd in te nemen 4x per dag.

Chien anxieux
Heidi 22 avril 2024
4/5

Hond is minder angstig geworden

Sinds ik het geef aan onze hond merk ik dat hij er rustiger en minder angstig van geworden is. Elke morgen krijgt hij 4 druppels op een boterham die hij met veel smaak opeet.

Fleurs de Bach sommeil
Martha Groenhoef 22 avril 2024
4/5

druppels slaap

De slaapdruppels werken heel goed, slaap stuk beter door en ben meer uitgerust morgens: heel fijn!

Chien qui aboie
Ciska 21 avril 2024
3/5

Je ne suis pas encore convaincu

Je ne suis pas encore convaincu. Parfois, je pense que cela aide un peu. Je lui donne encore une chance et commande une autre bouteille.

Margreth 19 avril 2024
5/5

Zeer te vrede gebruik het nu een week en zien goed verbetering bij mijn puppy Teddy heeft vande week niet een keer overgegeven tijdens het autorijden

Zeer blij mee en mijn puppy ook nu niet meer zo misselijk in de auto

Fleurs de Bach ménopause 40+
Monique zuiderwijk 18 avril 2024
5/5

Zeer tevreden

Ik neem 6 druppels net voor slapen en kan nu heerlijk doorslapen niets geen opvliegers meer of steeds wakker worden Bij mij werkt het super!

Chien anxieux
Tamar vd P;oeg 18 avril 2024
4/5

blijft het beste

Het is al weer een tijdje geleden dat ik deze mix heb besteld! Maar naar van alles geprobeerd te hebben. Lijkt dit toch het beste te werken.

Bébé pleurnicheur
Ilse 16 avril 2024
5/5

Het voordeel van de twijfel

Ten einde raad en uitgeput van de onderbroken nachten, dacht ik "Baat het niet dan schaadt het niet". En ik heb het besteld. Is het nu toevallig , maar ik denk het niet, want van een paar uur aan 1 stuk naar ongeveer 12u aan 1 stuk snachts, kan ik spreken van een ommekeer. Het heeft idd 2 weken geduurd eer er verandering voelbaar was, maar nu is het voorzichtig content zijn. Hij slaapt als een engel en na 9 maand mag dat wel. Veel succes iedereen.

Chien allergique
Sylvo van Wagtendonk 15 avril 2024
5/5

Enfin quelque chose qui aide!

Après des années de divers médicaments et de régimes spéciaux en raison des coussinets et des orteils abîmés de notre chien, un autre propriétaire de chien nous a recommandé d'utiliser les Fleurs de Bach. Maintenant, un mois plus tard, nous constatons une énorme amélioration : les coussinets de notre chien se referment et les zones irritées entre ses orteils disparaissent également peu à peu. C'est vraiment bien pour lui. Il veut maintenant sortir à nouveau pour se promener. Vraiment recommandé !