Livraison gratuite à partir de €35 en Belgique.

Kracht uit de Natuur S.A. Kracht uit de Natuur S.A.
{{ cart.item_count }}Panier
Panier

Votre panier est encore vide.

Sous-total: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Livraison: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Frais de paiement: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Réducation sur les achats groupés: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Réduction - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Total général: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Consultez votre panier Payer en toute sécurité

Compte
Enfant peu sûr

Enfant peu sûr

Enfant peu sûr
Enfant peu sûr

Fleurs de Bach pour confiance en soi enfant

(42 avis clients)

Fabriqué avec soin à la main Ingrédients naturels Livraison gratuite à partir de €35

 • Développer la confiance en soi
 • Image de soi positive
 • Moins de stress
 • Sait bien s'affirmer

Ce que vous recevrez :

 • Un flacon compte-goutte scellé contenant 50 ml de mélange composé des extraits de Fleurs de Bach et d’eau minérale
 • Un étui de rangement pratique
 • Un mode d’emploi détaillé, avec des informations supplémentaires sur votre mélange.

Mélange Fleurs de Bach enfant peu sûr

Chaque enfant doute de lui-même de temps en temps. Certains enfants sont naturellement plus sûrs d'eux que d'autres. Certains ont vécu une expérience traumatisante et se sentent en insécurité. Parfois, les enfants (ou leurs parents) se fixent des normes très élevées ; le perfectionnisme peut rendre un enfant incertain.

Lorsqu'il se passe quelque chose de nouveau, c'est toujours très excitant pour beaucoup d'enfants. Si votre enfant est incertain, il peut manquer de confiance en lui. Votre enfant peut avoir le sentiment de ne pas être assez bon ou penser que les autres font toujours mieux. Des pensées négatives qui émergent et qui reviennent constamment.

Pour qui ces élixirs floraux de Bach sont-ils approriés?

 • Beaucoup de soucis
 • Avoir tendance à remettre à plus tard
 • être timide
 • Ne pas oser s'affirmer
 • Ne pas oser dire non

Un ou plusieurs aspects vous semblent-ils familiers ? Nous sommes là pour vous! Immédiatement après l’achat, vous recevrez quelques courtes questions que vous pourrez remplir et nous renvoyer. Nous préparons le mélange de Fleurs de Bach personnellement pour vous. Toujours 100% personnalisé, parfaitement adapté à ce dont vous avez besoin.

Dose recommandée

Prenez au moins 4 fois par jour, jusqu'à un maximum de 6 fois par jour, 4 gouttes non diluées, par exemple sur un morceau de pain, de fromage, un biscuit ou directement dans la bouche. Prendre à différents moments de la journées renforce l'efficacité du mélange.

Comme exemple, vous pouvez suivre le schéma suivant:

 1. Au petit déjeuner
 2. à midi ou après le retour à la maison
 3. Au dîner
 4. Avant de se coucher

Un mélange de Fleurs de Bach est un produit prêt à l'emploi. Ne le diluez pas dans une boisson, car cela n'améliore pas toujours l'efficacité du mélange. Oubliez-vous parfois une dose? Cela n'améliore généralement pas non plus l'efficacité du mélange.

Méthode originale du Dr. Bach

 • Nous fabriquons les mélanges de Fleurs de Bach selon la méthode originale du Dr. Bach. Pour cela, nous utilisons les extraits de fleurs de Bach originaux.
 • Le mélange de Fleurs de Bach a un contenu de 50 ml et est suffisant pour une utilisation de 4 à 5 semaines.

Effets secondaires

 • Aucun

Précautions d'emploi

 • Le mélange doit être conservé à l'abri de la lumière directe du soleil, dans un endroit sec et à température ambiante.
 • Pour des raisons d'hygiène, il est important de ne pas toucher la pipette avec la langue.

Avertissement

 • Il n'est malheureusement pas encore possible d'inclure un aperçu des remèdes floraux de Bach utilisés avec la commande. Il n'y aura pas de correspondance sur les remèdes floraux de Bach utilisés.
 • Les mélanges de fleurs de Bach sont des produits personnalisés conçus sur mesure en fonction des problèmes de santé d'une personne ou d'un animal, ainsi que de sa personnalité. Il n'est donc pas possible de retourner les mélanges de fleurs de Bach.
 • Ils ne sont pas des médicaments ni des produits pharmaceutiques.
 • Ils n'ont pas été prouvés scientifiquement.
 • Ils ne doivent pas être utilisés pour remplacer des médicaments prescrits ou des traitements médicaux.
 • N'utilisez jamais les remèdes comme unique traitement pour une maladie ou une affection nécessitant un traitement médicamenteux.
 • Consultez toujours en premier un médécin en cas de problèmes de santé.

Avertissement médical

Donnez votre avis

évaluation:

Les avis clients

Ozlem 22 mai 2024
5/5

Heel positief!

Mijn zoon is minder angstig en merk op dat hij veel meer geconcentreerd is bij het spelen.

Lidia 17 mai 2024
5/5

eerste flesje is op

Enormw verbetering sinds we de druppels nemen. Hij durft al veel meer maar er is toch nog dat tikkeltje onzekerheid in hem.

Fanny Winter 27 septembre 2023
5/5

Mijn zoontje had er baat bij

Hij is positief en blij.

Stephanie 1 juillet 2022
5/5

Super!

Onze zoon van 2 (inmiddels bijna 3) heeft er ontzettend veel baat bij. Hij was ontzettend verlegen en bang voor vreemde mensen. Als iemand wat zei tegen hem dan ging hij op de grond liggen, hard huilen enz. Na 2.5 flesje is hij al zo opgeknapt. Hij zegt gedag tegen mensen, speelt met zijn ooms (waar hij voorheen niks van moest hebben) ook durft hij meer in de speeltuin, gaat hij meer uitdagingen aan wbt puzzelen e.d. Hij lijkt meer vertrouwen in de wereld en in zichzelf te hebben.

Anoniem 4 décembre 2019
5/5

bachbloesems voor turn wedstrijden

Onze dochter neemt Bachbloesem voor onzekerheid. Ze heeft er veel baat bij. Haar schoolresultaten gingen vooruit en ook bij het wedstrijd turnen geeft het haar net wat meer zelfvertrouwen.

Anoniem schreef 18 septembre 2019
5/5

We zijn echt heel blij!

Ja, we merken enorm verschil. Ze heeft weer meer zelfvertrouwen, is veel minder gefrustreerd, is sneller door haar boze buien heen, haar blijmoedigheid en nieuwschierig zijn zien we weer terugkomen. Ze vertelt regelmatig ook zelf spontaan dat ze denkt dat de druppels haar helpen. We zien echt weer een ons blije meisje opbloeien. Nieuwe en goede start op school helpt ook zeker. Heel veel dank, ook de betrokkenheid

Maddy schreef 4 janvier 2019
4/5

Tevreden

Het gaat steeds een stukje beter met Eva.. Ze is vrolijker, ontspannen en heeft meer moed. Ze vergeet haar druppels niet, dat is voor ons een teken dat ze er nood aan heeft.

Rob schreef 4 décembre 2017
5/5

De druppeltjes geven hier in huis kleine maar krachtige veranderingen.

Voor onze dochter heeft het zelfvertrouwen gegeven om in haar eigen bed in slaap te vallen! Dat is echt geweldig en nog nooit zo goed gegaan als nu. Een hele stap voorwaarts voor haar en natuurlijk ook voor ons. Dank!

Roeline 13 janvier 2015
5/5

Prima

Het gaat momenteel prima, deze “nieuwe”druppels werken erg goed! Gebruik ze standaard `s morgens al ik uit bed kom en voordat ik `s avonds naar bed ga, en als ik mij onrustig, wat draaierig, of last krijg van domme gedachtes, neem ik ze ook. Het helpt dan bijna direct! Ben daar erg blij mee! Zou ik nog een keer bij je kunnen bestellen? Ik heb zo`n voorgevoel dat het dan daarna wel voldoende is.. Ik hoor graag van je!

Martina 16 février 2015
5/5

Ben heel blij met de mix

Ik merk verschil. Ik vind het niet meer zo erg om fouten te maken, hak sneller knopen door, durf meer nieuwe dingen te doen. als de flesjes op zijn wil ik graag iets voor zelfvertrouwen sociale angst en eigenwaarde. Bedankt

Paul 30 mars 2015
5/5

Bach Bloesem mix Faalangst - Onzekerheid

Ik heb het gevoel dat de mix goed werkt, het doel waarvoor ik het nodig had heb ik inmiddels overwonnen. Bedankt!

Valerie 16 avril 2015
5/5

bachbloesem mix faalangst

We zijn zeer tevreden over de druppels. Onze dochter maakt op dit moment een emotionele groeispurt door en de druppels helpen haar goed om vooral spanningen op school met bv toetsjes wat rustiger en geconcentreerder te kunnen werken

Linda 18 avril 2015
4/5

bachbloesem mix faalangst voor mijn zoon

Ik doe de druppeltjes 's morgens in een glaasje water samen met vit.d en echinacaeforce druppels. Dat is de enige manier dat ik het hem kan geven of in een glas vruchtensap. Hij wil ze niet innemen. Ik merk dat hij wel wat meer voor zijn rechten op komt, maar hij is nog steeds heel zenuwachtig in de klas, waardoor toetsen dan weer minder goed gaan. Ik zeg tegen hem dat meditatie ook goed is, maar tot nu toe wil hij er niet naar luisteren.

Ingrid 18 avril 2015
5/5

bachbloesem mix faalangst

Ik bemerk bij onze dochter verbetering, ze is niet meer zoo negatief over zichzelf, de pww heeft xe goed doorlopen, gelukkig, zelf is ze wel negatief naar de druppels toe. Als ze niet binnen 1 dag verschil merkt, dan helpen de druppels niet en zullen dit ook niet doen, ja zo zijn pubers nou ook eenmaal. Ik had haar zusje ook de druppels gegeven, die is rustiger van aard, een binnenvetter. en daar bemerkte ik ook verbetering tijdens de proefwerkweek. Alleen hebben ze allebei moeite met de consistentie van het innemen, ik moet elke dag meerdere keren vragen of ze de druppels innemen.

Roelien 21 avril 2015
5/5

Bachbloesem mix faalangst

Ik wilde je even laten weten dat mijn dochter echt het gevoel heeft dat het werkt. Ze is vandaag met haar tweede flesje begonnen. Ze geeft zelf aan dat ze minder paniekerig is

Marjan 21 avril 2015
5/5

Bachbloesem mix faalangst

Rick is een stuk rustiger geworden en beter benaderbaar, hij neemt trouw zijn druppels in. We bestellen nog een keer dezelfde mix.

Astried 15 mai 2015
5/5

Niet meer strak van de zenuwen

ik merk kleine veranderingen, morgen ga ik voor het eerst met paard bij iemand anders trainen. normaal leg ik daar wakker van en sta ik strak van de zenuwen......die zenuwen zijn nu veel minder maar heb alles wel 100 x gecheckt. ook gesprekken in mijn hoofd zijn minder.....het dagelijks innemen lukt me wel maar dat meerdere keren pd is niet echt stabiel. kortom.....het gaat goed

Annemieke 20 mai 2015
4/5

mix faalangst

Ik vind het lastig om om aan te geven of de druppels iets voor me doen. Kleine subtiele veranderingen wel denk ik. Maar ik had er mss meer van verwacht. Ik heb nog nooit soortgelijke druppels gebruikt dus weet ook niet wat te verwachten. Ik neem dagelijks, meermalen per dag 'n paar druppels in. De ene dag wat vaker dan de ander maar iig 's morgens en 's avonds.

Carla 1 juin 2015
4/5

tevreden

Wij zien zeker wel verandering in fleur, ze zit veel beter in haar vel

Dineke 2 juin 2015
4/5

Zeker geholpen

Het heeft mijn zoontje zeker geholpen. Hij lijkt weer een sprongetje vooruit te hebben gemaakt mede dankzij de bachelor bloesem druppels. We zijn er nu even mee gestopt en gaat nu zonder ook beter. Bedankt voor de hulp hiermee en houdt u adres bij de hand voor als we het weer nodig denken te hebben

Corrie 8 juin 2015
4/5

rustiger

Ik zelf begin een beetje tot rust te komen, in het nieuwe huis voel ik me op mijn gemak, maar buiten nog steeds niet. Ik voel me nog steeds heel onzeker en vind het moeilijk om ergens op af te stappen voor bv. een praatje of iets te regelen enz.

Yvon 8 juin 2015
5/5

het gaat goed

Het gaat goed met onze dochter. Ik merk wel verandering, ze lijkt wel gegroeid opeens. Dan bedoel ik geestelijk. Ze is zelfverzekerder en ook zelfstandiger. Het innemen schiet er nog wel eens bij in. Er zit niet echt regelmaat in. Ze heeft continurooster op school, ik geef haar een flesje water mee met voldoende druppels. Een flesje is op. De ander ruim over de helft. Ik ben er blij mee. Ze doet het hartstikke goed. Bedankt hiervoor.

Anga 20 juillet 2015
5/5

sterker

Onze dochter zegt dat ze wel wat steviger in haar schoenen staat, en heeft wat meer zelfvertrouwen. Ze meent de druppeltjes ook trouw in.

Linda 27 septembre 2015
4/5

gaat super met men dochter

Gaat heel goed. Ze wil ze zelf innemen (helaas vergeet ik het soms aan haar te geven, maar zij zegt het dus zelf) Het gaat super met haar !!!

Esther 2 octobre 2015
4/5

Mooi verschil

We merken echt een mooi verschil in gedrag van ons kind. Wat mij verbaast is dat mijn zoon ‘er niet in geloofd” (zoals hij dat zegt) maar toch de druppels inneemt. Hij zal er vast iets van merken……. Wanneer het 2e flesje bijna leeg is heb ik voorgesteld dat hij zelf een mix mag maken….ben benieuwd wat daar uitkomt. Wordt vervolgd.

Nat 2 octobre 2015
4/5

Gaat heel aardig met onze zoon

Nou het gaat heel aardig met mijn zoon.ik merk dat hij wat minder onzeker is en beter in zijn vel zit ! Heel erg bedankt voor deze mix van bach. Ik ga er gewoon mee door.

Sasker 19 octobre 2015
4/5

kleine verbeteringen

Het gaat wel redelijk goed met Timo. Ik heb het idee dat de druppels hem wat ondersteunen. Soms komt onzekerheid weer om de hoek kijken, maar dat hebben we toch allemaal wel. En zo doet hij ook wat positieve ervaringen op

Yvon 30 novembre 2015
4/5

Goede ervaring met Bach Bloesem Mix faalangst.

De druppels voor mijn dochter neemt ze consequent in en bij haar zie ik wel resultaat. Ze is een stuk opgewekter en heeft ook meer zelfvertrouwen. Dat gaat goed. Mijn zoon is geen consequente gebruiker, waardoor ik niet het idee heb dat het de kans krijgt om zijn werking goed te doen. Bij hem zie ik dan ook geen veranderingen.

Mirjam 9 décembre 2015
4/5

Bach Bloesem mix voor dochtertje van 7 jaar doet het goed en voor mij ook

Na een jaar alle ervaringen gelezen te hebben op Facebook zette ik dan de stap om druppels bij jou te bestellen. Wij zijn zo blij met de druppels. Onze dochter Bo van 6 bijna 7 jaar is zo veranderd! Ze voelt zich sterker en gaat veel beter om met voor haar. " rottige "situaties. Ze is veel minder snel uit hel lood geslagen. Ze is minder moe en heeft zelfs in de Sinterklaas drukte nog energie om na schooltijd met vriendinnetjes te spelen. Zelfs op school ziet de juf het. De juf ziet een stil introvert meisje veranderen in een open meisje die aan geeft wat zij wil. De juf vertelde gister zelfs dat bo zelfs een beetje brutaal wordt... De juf moet er wel om lachen hoor...Ik denk dat bo nu zoekend is hoe ze voor zichzelf moet opkomen. Ze is een tijd erg gepest op school. Ook doen de druppels mij erg goed! Ik ben een nu een blij moeder en sta ook sterker in mijn schoenen en ben minder gehaast! Erg fijn!

Viviane 21 décembre 2015
5/5

Het gaat goed met mijn zoontje

Hij heeft meegedaan aan een kerstkoor voorstelling en ... zonder problemen. Bedplassen is niet meer voorgekomen,. Hij is ontspannen. Rekenen gaat beter. Hij lijkt meer in zichzelf te geloven. In het begin heeft hij wat geprotesteerd bij het innemen van druppeltjes, maar dat is goed gekomen!

Rianne 11 janvier 2016
4/5

Tevreden

Ik heb al veel baat gehad bij de druppels. Ik ben rustiger in mijn hoofd en daarom maak ik me niet meer zo druk over allerlei dingen. Ben er blij mee.

Tina 8 février 2016
4/5

Goed lichte verbeteringen

De druppels voor mijn dochter hebben resultaat. Ze had bijvoorbeeld schoolexamens en ze heeft het goed gedaan. Niet zozeer wat de resultaten betreft, maar vooral hoe ze erin zat en hoe ze ermee omging. Dus over het geheel een lichte verbetering bij haar. We gaan door...

Jaap 31 mars 2016
4/5

Heel tevreden

Het gaat heel goed met Jasmina. Ze neemt de druppels dagelijks, nu nog maar 1 X per dag. Ze staat steviger in haar schoenen en heeft nieuwe vriendinnen. We zijn heel tevreden.

Franny 15 juin 2016
4/5

Onze dank is groot!

Faalangst + concentratie gecombineerd werken super bij ons dochter. We zijn zo blij!!! Dank je wel Greetje

Dirkina 12 septembre 2016
4/5

Goed

Onze tienerdochter heeft veel baat bij de Bach Bloesem Mix. Neemt ze trouw iedere dag in

Ella 2 janvier 2017
4/5

Prima

Hij heeft ze consequent ingenomen, het flesje is al lang leeg. Nu ik er op terug kijk kan ik zeggen dat hij er baat bij heeft. Het is dus een goede beslissing geweest om ze te nemen en als ik weer denk dat hij of ik ze nodig hebben kom ik zeker bij jou terug. Hartelijk dank.

Peter 12 avril 2017
4/5

Bach Bloesem 44 mix

De nachtdruppels neemt ze voor het slapen. Ze valt rustig in slaap. zzzzzzz De dagdruppels neemt ze bij het ontbijt. Ze heeft trots aan de juf verteld dat ze druppels heeft om minder bang te zijn om fouten te maken. Op school gaat het goed. Ik zie het ook bij de hockey. Ze doet het prima tijdens de trainingen en wedstrijden. Als de druppeltjes op zijn, bestellen we weer nieuwe.

Marga 12 avril 2017
4/5

Bach bloesem druppels voor kinderen

Even een update. Merel maakt een groeispurt door. De combinatie assertiviteitstraining met druppels heeft haar grote stappen vooruit geholpen. Ze komt duidelijk voor zichzelf op. En is ook open in haar emoties. De druppels neemt ze trouw! Als de flesjes leeg zijn melden we ons weer. Dank zover.

Ellen 16 mai 2017
4/5

Inname lukt niet altijd

Het gaat best goed met Ollie als hij consequent de druppels inneemt. Helaas lukt dit niet altijd. Was even verslapt maar ga nu weer beter.

Hilde 19 juin 2017
4/5

Bach Bloesem Mix voor mijn 13 jarige dochter

Het heeft haar vooral goed gedaan in sociale situaties. Daar zijn we nog steeds tevreden over!

Hilde 19 juin 2017
4/5

Subtiele veranderingen

In mijn eigen situatie zie ik subtiele verschillen. Laatst bijvoorbeeld een training gehad waarin ik spontaan met het rollenspel begon, terwijl ik deze normaal altijd probeer te vermijden. Of het feit dat ik mij erg op mijn gemak voelde tijdens een teametentje.

Marcel 7 juillet 2017
4/5

Goede ervaring met Bachbloesems

Ze heeft de afgelopen weken de druppels ingenomen en meestal lukte het wel om dit 4 keer te doen. Ik moet haar er wel steeds aan herinneren dus op mijn werkdagen lukte het niet altijd. Ik merkte wel verschil , ze was wat relaxter. Nu zijn we even gestopt ivm vakantie maar als we terug zijn gaat ze weer beginnen.

Comment fonctionnent les fleurs de Bach ?

Les fleurs de Bach sont des extraits de plantes et ont un effet apaisant et calmant. Il existe un total de 38 remèdes floraux de Bach, chacun ayant un effet unique ciblant les émotions. Les remèdes sont sûrs pour les animaux et enfants dès 0 an !

C'est le Dr. Edward Bach qui a développé les remèdes floraux de Bach dans les années 1930 en Angleterre. Les fleurs de Bach existent donc depuis plus de 80 ans et sont administrées à des millions d'animaux de compagnie et gens dans le monde entier. Et ce, avec une grande satisfaction !

Mélange Fleurs de Bach de Greetje

Pour un fonctionnement optimal, une composition personnalisée experte est nécessaire. Chaque client a la possibilité de commander un mélange standard ou un mélange sur mesure après l'achat. Si vous optez pour un mélange sur mesure, veuillez remplir le questionnaire personnel (cela prend au maximum 5 minutes). Cela nous permet d'obtenir une meilleure compréhension de la situation et de mieux adapter le mélange aux votre besoins.

Besoin de conseils personnels?

Nous sommes là pour vous offrir des conseils experts, peu importe ce que vous recherchez.

Nous traitons toujours soigneusement vos données personnelles. Pour en savoir plus, consultez notre politique de confidentialité.